Ledige stillinger

Forsikringskoordinator
Til vores forsikringsafdeling søger vi en struktureret koordinator, der vil have ansvaret for blandt andet sagsoprettelser, opfølgning, koordinering og meget mere. Du skal have kendskab til byggebranchen. Kontakt overmontør Casper Carlsen på tlf. 23 22 07 18 eller mail casper@aogh.net, hvis det er dig, vi står og mangler! 

Montører til forsikring
Hvis du erfingernem, når det kommer til ødelagte vandrør og øvrige reparationer inden forVVS, er det lige præcis dig, vi står og mangler! I vores forsikringsafdelingholder din firmabil klar med værktøj, og kunderne glæder sig til du kommer og fixerog fejlfinder skader i deres bolig.

Du vil blive endel af en virksomhed, hvor fagligheden er i top – helt ligesom humøret. Værktøjog bil til din arbejdsdag, sørger vi selvfølgelig for er i orden, men derudoverfår du også muligheden for at deltage i biografture, stand-up og hvad vi ellersfinder på af sjove ting hos A&H.

Kontaktovermontør i forsikringsafdelingen Casper Carlsen på tlf. 23 22 07 18, hvis deter dig vi mangler!


Vi søger anlægs- og servicemontører

Flere projekter, flere ordrer og derfor flere mennesker!
Vi søger montører til både vores entreprise- og serviceafdeling. Vi huser VVS og EL, og søger folk til begge faggrupper, så hvis det kunne være noget for dig, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt nedenstående:

EL: Jan Hoff-Hansen på tlf. 20 88 17 32 eller mail jan@aogh.net
VVS: Claus Belling på tlf. 23 22 07 14 eller mail cb@aogh.net


Overmontør til VVS
Vores serviceteam tæller nu over 40 mand og vi har brug for endnu én til at strukturere og administrere de mange opgaver, vi har rundt på Sjælland. Kunne det være noget for dig? Kontakt serviceleder Claus Belling på tlf. 23 22 07 14 eller mail cb@aogh.net, og hør nærmere.

Montører til ventilation
Vi kigger mod nye fagområder og søger derefter montører med erfaring inden for ventilation. Hvis det er dig, hører vi meget gerne fra dig.
Vores afdelingsleder for el, Jan Hoff-Hansen, glæder sig til din henvendelse! Kontakt ham på tlf. 20 88 17 32 eller mail jan@aogh.net


Vi besætter løbende alle stillinger, så afsted med en ansøgning!
Send uopfordret ansøgning:

Hos Andersen & Heegaard A/S er vi altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger, som kan blive taget med i betragtning, når vi påtager os nye projekter.

Så hvis du er interesseret i at blive en del af en af landets mest alsidige installationsvirksomheder, så send en ansøgning hvor du fortæller os lidt om:

• Dine faglige kompetencer.

• Dig som person.

• Hvorfor du kunne tænke dig at arbejde for Andersen & Heegaard A/S.

Send din ansøgning som mail (skriv ”uopfordret ansøgning” i emnefeltet) til: ah@aogh.net