Ledige stillinger

Forsikringskoordinator
Til vores forsikringsafdeling søger vi en struktureret koordinator, der vil have ansvaret for blandt andet sagsoprettelser, opfølgning, koordinering og meget mere. Du skal have kendskab til byggebranchen. Kontakt overmontør Casper Carlsen på tlf. 23 22 07 18 eller mail casper@aogh.net, hvis det er dig, vi står og mangler! 

Vi søger anlægs- og servicemontører

Flere projekter, flere ordrer og derfor flere mennesker!
Vi søger montører til både vores entreprise- og serviceafdeling. Vi huser VVS og EL, og søger folk til begge faggrupper, så hvis det kunne være noget for dig, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt nedenstående:

EL: Jan Hoff-Hansen på tlf. 20 88 17 32 eller mail jan@aogh.net
VVS: Claus Belling på tlf. 23 22 07 14 eller mail cb@aogh.net

Administrativ medarbejder
Er du en haj til fakturering og er måske kontoruddannet? Vi søger en ny administrativ medarbejder til en fuldtidsstilling. Du kommer til at sidde i vores serviceafdeling, som i øjeblikket er under fuld udvikling.

Kontakt servicekoordinator Anna Magaard på tlf. 23 22 07 17, hvis du vil høre nærmere og send dig ansøgning på mail: anna@aogh.net

Overmontør til VVS
Vores serviceteam tæller nu over 40 mand og vi har brug for endnu én til at strukturere og administrere de mange opgaver, vi har rundt på Sjælland. Kunne det være noget for dig? Kontakt serviceleder Claus Belling på tlf. 23 22 07 14 eller mail cb@aogh.net, og hør nærmere.

Overmontør til EL
Vores el-afdeling har nu eksisteret i et år, og det går godt! Vi er nu 13 mand i afdelingen og har brug for endnu en overmontør, der kan stå i spidsen for montører ude i marken. Vores afdelingsleder Jan Hoff-Hansen glæder sig til din henvendelse! Kontakt ham på tlf. 20 88 17 32 eller mail jan@aogh.net


Vi besætter løbende alle stillinger, så afsted med en ansøgning!
Send uopfordret ansøgning:

Hos Andersen & Heegaard A/S er vi altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger, som kan blive taget med i betragtning, når vi påtager os nye projekter.

Så hvis du er interesseret i at blive en del af en af landets mest alsidige installationsvirksomheder, så send en ansøgning hvor du fortæller os lidt om:

• Dine faglige kompetencer.

• Dig som person.

• Hvorfor du kunne tænke dig at arbejde for Andersen & Heegaard A/S.

Send din ansøgning som mail (skriv ”uopfordret ansøgning” i emnefeltet) til: ah@aogh.net