Ledige stillinger

Projektkoordinator og Entrepriseleder
Vores entrepriseafdeling har en masse spændende projekter i gang og vi søger derfor både entrepriseledere og en projektkoordinator. 

 Læs stillingsopslaget for entrepriseledere her

 Læs stillingsopslaget for projektkoordinator her

Hvis du har spørgsmål til stillingerne så kontakt endelig afdelingsleder Rasmus Boiden Madsen på 23220709 eller HR-ansvarlig Emilie Sewerin Nicolaisen på 29410933.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler, så send din ansøgning og CV til os. 


Lærlinge
Flere af vores lærlinge er blevet færdiguddannede som vvs og energimontører og vi er derfor klar til nye lærlinge! Som lærling i Andersen & Heegaard vil blive tilknyttet en lærlingeansvarlig, som planlægger dit forløb, så du kommer rundt i hele virksomheden og prøver både mindre serviceopgaver, servicekontrakter, mellemstore industriopgaver og store anlægsopgaver. Du vil også få en lærlingementor, som er en af vores svende, som du kan sparre med.

Vi er et vvs-firma med benene plantet solidt i den danske byggebranche. Vi arbejder ud fra følgende 3 værdier:
Høj faglighed, Optimale resultater og Langvarige relationer da vi tror på, at dette er vejen til det gode samarbejdet mellem medarbejdere, kunder og rådgivere og da vi herigennem kan udføre projekterne til aftalt tid, kvalitet og pris til glæde for alle parter.

Vi sætter en ære i, at vores lærlinge falder godt til og mange af vores lærlinge fortsætter hos os efter endt læretid! Vi har en personaleforening, årlig gokart tur og julefrokost for hele firmaet, ca 3 årlige erfa-eftermiddage, hvor hele firmaet er samlet til et par timers oplæg om et aktuelt emne, svendegilder og andre arrangementer.

Hvis du vil høre mere om muligheden for en læreplads hos os, så send gerne en mail til vores lærlingeansvarlige Emilie Sewerin Nicolaisen på emilie@aogh.net  eller ring på 29410933

Se video om uddannelsen her
Send uopfordret ansøgning:

Hos Andersen & Heegaard A/S er vi altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger, som kan blive taget med i betragtning, når vi påtager os nye projekter.

Så hvis du er interesseret i at blive en del af en af landets mest alsidige installationsvirksomheder, så send en ansøgning hvor du fortæller os lidt om:

• Dine faglige kompetencer.

• Dig som person.

• Hvorfor du kunne tænke dig at arbejde for Andersen & Heegaard A/S.

Send din ansøgning som mail (skriv ”uopfordret ansøgning” i emnefeltet) til: ah@aogh.net