Entreprise/AnlægProjektchef: Claus Falck Christensen
Mobil: 23 22 07 03
E-mail: cfc@aogh.net

Andersen & Heegaard A/S har siden grundlæggelsen gennemført mange spændende renoverings- og restaureringsopgaver. Med kunden i centrum og afsæt i engageret og dygtige projektledere, er målsætningen at gennemføre anmærkningsfri aflevering, til den aftalte tid, kvalitet og økonomi. Andersen & Heegaard A/S har knap 90 års erfaring med alle former for entrepriser:

Andersen & Heegaard A/S udfører hovedentrepriser i tæt samarbejde med bygherres rådgivere, egne håndværkere og faste samarbejdspartnere, hvilket sikrer, at byggeprojekterne bliver gennemført inden for de afsatte rammer.

I totalentrepriser leverer Andersen & Heegaard A/S alle faser i byggeriet, herunder projektering i henhold til ydelsesbeskrivelsen, byggemodning og myndighedsbehandling frem til aflevering i et indflytningsklart byggeri.

Vi gennemfører fagentrepriser i samarbejde med bygherres rådgivere, øvrige fagentreprenører og egne håndværkere. Egenproduktionen består af vvs-arbejde, køl, blikkenslagerarbejde i forbindelse med tag og facade, mindre ventilationsarbejder, smedearbejde, gasser, trykluft samt kloakarbejde.

Storentrepriser og teknikentrepriser udfører vi i tæt samarbejde med bygherres rådgivere, egne håndværkere på vvs-området samt faste samarbejdspartnere herunder virksomheder med speciale inden for ventilation, gasser, el og cts.

Vores entrepriseledere
Hos Andersen & Heegaard A/S har vi mange års erfaring med at håndtere alle former for byggeprojekter. Det gælder alt fra enkle opgaver, hvor især tiden spiller en afgørende rolle, til store byggeprojekter, som kræver, at man er i stand til at holde overblikket, når komplekse arbejdsgange skal koordineres og gennemføres.

Det kræver både erfaring, overblik og faglige kompetencer at styre eller indgå i både store og små entrepriseopgaver. Vores entrepriseledere favner bredt og sikrer, at kunden kun har én kontaktperson igennem det samlede sagsforløb.

Se vores referenceliste her