Ledige stillinger

Servicemontør
Er arbejdet med større serviceopgaver, renovering af badeværelser og løbende service for erhverv og boligejendomme, det du søger? Så har vi en plads til dig i vores skarpe serviceteam, der pt. tæller over 40 mand. Som servicemontør i Andersen & Heegaard vil din udstyrspakke inkludere egen bil, telefon og værktøj samt et forrygende fællesskab blandt dine mange nye kollegaer.
Ring til vores overmontør Kim Goldenbaum
på tlf. 23 22 07 19 – han venter på dit opkald!

Murersvende
Vi har både alsidige opgaver og servicearbejde samt arbejde på faste pladser, der bare venter på dig. Størstedelen af dit arbejde vil bestå af flise- og murerarbejde, så det håber vi, du vil kaste dig over. Som servicesvend vil din personlige udstyrspakke bestå af egen bil, telefon, værktøj og selvfølgelig glade kollegaer, der glæder sig til du bliver en del af fællesskabet.
Vores murermester Andreas Mogensen
sidder klar til at besvare dit opkald på tlf. 23 11 61 35, og han glæder sig til du ringer.Send uopfordret ansøgning:

Hos Andersen & Heegaard A/S er vi altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger, som kan blive taget med i betragtning, når vi påtager os nye projekter.

Så hvis du er interesseret i at blive en del af en af landets mest alsidige installationsvirksomheder, så send en ansøgning hvor du fortæller os lidt om:

• Dine faglige kompetencer.

• Dig som person.

• Hvorfor du kunne tænke dig at arbejde for Andersen & Heegaard A/S.

Send din ansøgning som mail (skriv ”uopfordret ansøgning” i emnefeltet) til: ah@aogh.net