Ledige stillinger

Kalkulationschef
Til vores faggruppe VVS, søger vi lige nu efter en kalkulationschef, der har lyst til at have hænderne i maskinrummet. Du vil få ansvaret for den overordnede styring af vores kalkulationsafdeling for VVS. Læs stillingsopslaget her og kontakt nuværende kalkulationschef Kim Lemke Nielsen på tlf. 23 22 07 00 for spørgsmål.


Montører til forsikring
Hvis du er fingernem, når det kommer til ødelagte vandrør og øvrige reparationer inden for VVS, er det lige præcis dig, vi står og mangler! I vores forsikringsafdeling holder din firmabil klar med værktøj, og kunderne glæder sig til du kommer og fixer og fejlfinder skader i deres bolig.

Du vil blive en del af en virksomhed, hvor fagligheden er i top – helt ligesom humøret. Værktøj og bil til din arbejdsdag, sørger vi selvfølgelig for er i orden, men derudover får du også muligheden for at deltage i biografture, stand-up og hvad vi ellers finder på af sjove ting hos A&H.

Kontaktovermontør i forsikringsafdelingen Casper Carlsen på tlf. 23 22 07 18, hvis det er dig vi mangler!


Vi søger anlægs- og servicemontører

Flere projekter, flere ordrer og derfor flere mennesker!
Vi søger montører til både vores entreprise- og serviceafdeling. Vi huser VVS og EL, og søger folk til begge faggrupper, så hvis det kunne være noget for dig, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt nedenstående:

EL: Jan Hoff-Hansen på tlf. 20 88 17 32 eller mail jan@aogh.net
VVS: Claus Belling på tlf. 23 22 07 14 eller mail cb@aogh.net


Montører til ventilation
Vi kigger mod nye fagområder og søger derefter montører med erfaring inden for ventilation. Hvis det er dig, hører vi meget gerne fra dig.
Vores afdelingsleder for el, Jan Hoff-Hansen, glæder sig til din henvendelse! Kontakt ham på tlf. 20 88 17 32 eller mail jan@aogh.net


Vi besætter løbende alle stillinger, så afsted med en ansøgning!
Send uopfordret ansøgning:

Hos Andersen & Heegaard A/S er vi altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger, som kan blive taget med i betragtning, når vi påtager os nye projekter.

Så hvis du er interesseret i at blive en del af en af landets mest alsidige installationsvirksomheder, så send en ansøgning hvor du fortæller os lidt om:

• Dine faglige kompetencer.

• Dig som person.

• Hvorfor du kunne tænke dig at arbejde for Andersen & Heegaard A/S.

Send din ansøgning som mail (skriv ”uopfordret ansøgning” i emnefeltet) til: ah@aogh.net